sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tupaantuliaislahja ystäväpariskunnalle

Ystäväpariskunta järjesti tupaantuliaiset ja tuntui kyllä vaikealta keksiä sopivaa lahjaa vietäväksi. Lopulta sitten päädyin miettimään, mitä ei ainakaan itsellä ole liikaa. Pohdin että vaikka itsellä onkin jo jokunen leikkuulauta, niin käyttöön tulisi jos sellaisen joku toisi lahjana (vanhimmat alkavat olla jo siinä kunnossa että ne voisi heittää poiskin ja toisaalta aivan uutta leikkuulautaa kehtaisi pitää pöydässä "tarjoilualustana". Keittiöpyyhkeitä pyysin jopa joululahjaksi, vaikka niitä aina välillä on itsekin tullut ostettua - mutta niitäkin on niin monenlaisia ja itse tulee harvemmin mitään erikoisempia keittiöpyyhkeitä ostettua. Sitten mietin mitä itsetehtyä voisi pakettiin sujauttaa ja niin päädyin tiskirättiin. Mietin kyllä aikani että kehtaako sellaista antaa lahjaksi, mutta sitten ajattelin että sen ei luulisi muuhun kuin käyttöön päätyvän ja vaikka itse neulonkin niin kyllä meikäläisellekin kelpaisi jonkun ihan itse tekemä tiskirätti. Niin sitten päädyin sujauttamaan pakettiin leikkuulaudan, pari keittiöpyyhettä ja tämän tiskirätin. Blogissa Ihan Kaikki Kotona oli ohje, jota käytin pohjana.


4 kommenttia:

 1. Ihana tuparilahja, käytännölliset lahjat on parhaita! Itse tosin olen huommannut, että nuo neulotut tiskirätit vaativat mukaansa ohjeistuksen (eli usein ihmetelty kun on niin kovin ohkainen patalappu...).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei ja sitä ohjeistustahan en sitten hoksannut mukaan liittää :/ No täytyy vaikka paikata seuraavan kerran kun ollaan tekemisissä kyseisen pariskunnan kanssa ja ohjeistaa sitten suullisesti...

   Poista
 2. Joskus vein tupaantuliaislahjan joka koostui itsevirkatusta tiskirätistä, Lapuan Kankureiden keittiöpyyhkeistä (paikallinen), ja puisesta leikkuulaudasta. Ja tykkäsivät kovasti, jos on itsetehty ja vielä käyttöön menevä niin se on se paras lahja (koriste-esineet on pölyttymistä varten)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tämäkin pariskunta tykkäsi lahjasta, se avattiin vasta siinä juhlan tuoksinnan keskivaiheilla ja olin sen verran kauempana istumassa että en sitten saanut käsitystä, mitä mieltä lahjan avannut henkilö lahjasta oli... Harmillista!

   Poista