torstai 6. helmikuuta 2014

Joulu lähestyy... ;)

Viime vuonnahan päätin aloittaa joululahjojen teon tammikuussa ja olin ajatellut tehdä edes yhden lahjan / kuukausi. Käytännössä kävi niin että ensimmäinen lahja valmistui toukokuussa eikä niitä tainnut loppuvuonnakaan ihan joka kuukausi valmistua. Ja lopussahan tuli hieman kiire, joskin tilanne oli luonnollisesti huomattavasti parempi kuin vuonna 2012, jolloin tartuin puikkoihin vuosien tauon jälkeen vasta marraskuussa :)

Olen päättänyt tämän vuoden olevan vielä onnistuneempi tässä suhteessa ja jatkoin Ravelryn ryhmässä, johon liityin viime vuonna loka-marraskuussa. Nyt ryhmän nimi on vain päivittynyt vuosiluvulla eli nyt tikkuamme "12 months of christmas 2014" -nimellä. Tavoitteena on valmistaa edes yksi joululahja joka kuukausi ja tammikuussa onnistuin tavoitteessani. Vahvasti uskon onnistuvani myös nyt helmikuussa - kenties saan jopa kaksi lahjaa (jos tekisi samalla sekä äidille että anopille).

Vielä pitäisi vähän kunnostautua Ravelryn käytössä ja mahdollisesti lisätä kuvia sinnekin - ainakin niistä töistä jotka valmistuvat jonkin tempauksen puitteissa.

3 kommenttia:

 1. Ajattelen joka vuosi samaa, mutta aktivoidun vasta syksyllä. :)
  Toivottavasti innostus kestää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin :D Vielä ei ole lista kovin mietittynä, mutta jos vaan saisin tahtia pidettyä yllä niin yleensä sitä sitten niitä ideoita tulee ajan mittaan :)

   Poista
  2. Kun ylipäänsä tekee jotain ajoissa niin se on hyvä!
   Vähemmän tekemistä syksyllä ;)

   Poista