tiistai 11. helmikuuta 2014

Joululahjaksi pipo aviomiehelle

Miehen veli sai joululahjaksi tällaisen pipon ja mies tykkäsi pehmeästä piposta niin paljon, että toivoi sellaista itselleenkin. Lankahan on Dropsin Alpaca ja se on kyllä ihanan pehmeä lanka :) Mies ei ole kyllä ikinä pitänyt löysistä pipoista, mutta tämä pipomalli oli hänelle kuitenkin mieleinen. Hän ei tokikaan niin paljon ole muuttanut mieltään, että pitäisi pipoa roikkuvana vaan hän haluaa "mytätä" ylimääräisen suojaamaan kunnolla niskaa, jonka valittaa monissa pipoissa jäävän paljaaksi. Pipon olin ajatellut antaa ystävänpäivälahjaksi, mutta koska mies omi erään toisen projektin (alunperin joululahjaksi tarkoitetun), niin päätin että saa sitten tämän vasta jouluna. Katsotaan nyt kuinka käy, voi olla että jos vain muistaa tämän pipon vaatii sitä käyttöönsä aiemmin. Mutta näin nyt oli tarkoitus kuitata tavoitteeni valmistaa vähintään yksi joululahja joka kuukausi, ainakin nyt vaikuttaa siltä että tammikuun tavoite toteutui :)
2 kommenttia:

  1. Vau mitä suunnitelmallisuutta! Joululahjoja jo nyt! Miekin kyllä ostan/teen joululahjoja jo kesällä, mutta niillekin tahtoo käydä niin että unohtuvat... ja korvaantuvat sitten viime hetkeen paniikkikiireellä ostetuilla lahjoilla :( Mutta tosi lämpöisen ja pehmoisen näköinen pipo!

    VastaaPoista
  2. No tuntuu että oon niin kausittainen tekijä, että pakko alotella ajoissa ettei tulisi mitään hirveää kiirettä ja stressiä tämmösistä asioista. Pitäisi vaan olla joku semmonen ihanainen "joululahjalaatikko", jonne olisi ihana sitten sujautella valmiita tekeleitä. Nyt on kolme vanhaa kenkälaatikkoa käytössä, mutta pianhan niistä tila loppuu mokomista...

    VastaaPoista