maanantai 6. tammikuuta 2014

Syntymäpäivälahjaksi lapaset aviomiehelle

Sain kuin sainkin nipistettyä aikaa tehdäkseni miehelle syntymäpäivälahjan kaikesta joululahjakiireestä huolimatta :) Mies tykkäsi koukuttujen lapasten ulkonäöstä ja hän oli jo hieman vaivihkaa väritoiveitakin sellaisille esittänyt - ja nehän painoin heti mieleeni. Lankana näissä on Kauhavan Kangas-Aitan Unni & Silje.

Mies on kyllä kovasti tykännyt näistä uusista lapasistaan, edellisiä tekemiäni hän piti koko syksyn ja sitten ne kokivatkin hieman jo karua kohtaloa jouduttuaan ulkotöihin. No kyllä ne nyt taas pesun jälkeen voisivat mennä ihan arkikäytössäkin, mutta kun mies sai nyt nämä siihen tarkoitukseen niin taitavat ne edelliset jäädäkin sitten ulkokäyttöön. Tietyssä mielessä harmillistakin että mies nyt näihin niin kovasti ihastui, kun nyt en saa tehdä enää lapasia hänelle ( kun hänellä kuulemma niitä nyt on jo niin paljon :D :D ).


5 kommenttia:

 1. Kivat lapaset! Tosiaan teet vaan erilaisia eri tarkoituksiin :) yhdet ulkotöihin, yhden ulkoiluun, yhdet pyhäkäyttöön, yhdet koville pakasille ja toki syksylle ja keväälle omansa :D

  VastaaPoista
 2. Hyviä ideoita kyllä keksitte ;) Esitin miehelle nämä eri käyttötarkoitukset ja että niissä voisi olla omat lapasensa kaikissa... jaaa.... Vastaukseksi tuli uhkaus ottaa kuva meikäläisen lapasettomista käsistä ja julkistaa se täällä blogissa :D :D :D Täytyy kyllä jossakin vaiheessa tehdä itselle noita jokusia suunnittelemiani juttuja, koska mies ei suostu toivomaan mitään itselleen ennen kuin oon välillä tehnyt jotakin itsellekin. Kiristystä, sanon minä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no voisihan se olla ihan paikallaan että tekisit myös itsellesi lapaset tai jotkin muut käpälän lämmittimet!

   Poista
  2. No voishan se olla joo... :P Tänään siivoojakin jo kehotti tekemään kämmekkäät töihin, kun huomas että mun sormia palelsi :D Ja kun tietää että neulon. No myönsin kyllä sellaisista haaveilleeni, mutta ... :)

   Poista