keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Lapaset joululahjaksi langolle

Tällaisethan yritin langolle tehdä jo edelliseksi jouluksi, mutta sitten ne olivatkin liian pienet. Löysivät kuitenkin sopivat kädet ja pääsivät käyttöön, mutta tekijäähän tämä harmitti. Lupasin sitten korjata tilanteen seuraavana jouluna ja niin hän esitti uuden väritoiveen ja olin tietysti positiivisesti yllättynyt kun ei tarvinnut tehdä toista paria täysin samoilla väreillä. Mutta kyllä noissa ohjeissa olisi kiva kun tietäisi minkä kokoista miesten tai naisten kättä tarkoitetaan, välillä ärsyttää kun yksi kerta täytyy testata jokaista ohjetta ennen kuin tietää siitä lähteä muuntelemaan. Kaipa muut handlaa nämä hommat meikäläistä paremmin, kun itseni lisäksi ei kukaan muu taida moittia ohjeiden suurpiirteisyyttää lapselle/naiselle/miehelle jaotteluineen :P Lankana näissä Novitan 7 veljestä.

Nämä olivat päässeet perillekin, sillä pari päivää sitten sain viestillä kiitoksen. Ja saajan mielestä hienot olivat. Vallan mukavaa saada joskus joltain vilpitöntä ja aitoa kiitosta. Varmistelin kuitenkin heti huolestuneena, että kai ne tällä kertaa olivat sopivat ja vastaukseksi tuli, että olivat sopivammat. Ja sitten (naisena :DD) takerruin tuohon sanamuotoon. Sopivammat. Ei sopivat. Että oliko ne nyt siis sopivat vai vieläkinkö jäi parantamisen varaa. En kuitenkaan laittanut jatkokysymystä, mutta vaivaamaan jäi :D


4 kommenttia:

 1. Heh, luin ensin että langoille, ja ehdin jo miettiä että millaiset kerät ne lapasia tarvitsee x)

  Mutta hienot lapaset, tykkään tuosta kuviosta.
  Ostin esikoiselle erään käsityöläisen tuon kuvioiset rasat, punavalkoiset tosin. On pitänyt tehdä koko syksyn uudet, sopivankokoiset, mutta aika on mennyt kaikkeen muuhuh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Eihän sitä ikinä tiedä ;)

   Tykkään itsekin ja jopa mies toivoi tällaisia (yllättäen musta-valkoisina :D) ennen kuin sitten sai tunisialaiset ja sitten olikin yhtäkkiä lapaskiintiö täynnä :D En tiedä pitäisikö siitä huolimatta jossakin vaiheessa toteuttaa nämä musta-valkoisina miehelle. Ensi vuonna ellei aiemmin :)
   No mutta onneksi ei kaikkea tarvitsekaan tehdä itse, ellei aika kerta kaikkiaan anna myöden. Eri asia sitten tietysti on, jos ehdottomasti haluaa itse tehdä... ja sitten ei auta kuin varkain lähteä tekemään kerroksen silloin ja toisen tällöin. Toimisikohan vessaneule, kun monet ovat kännykän kanssa pöntöllä :DDD

   Poista
 2. Tottahan toki toimisi!
  Pitää vain varoa ettei tule peräpukamia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei, jos laittas munakellon pärisemään "valomerkiksi" ;)

   Poista