perjantai 17. tammikuuta 2014

Lisää koukuttuja lapasia


Vielä pari paria lapasia lisää, nämäkin valmistuivat joululahjaksi kälyille. Tosi kiva kyllä tuo käyttämäni koukku, niin sileää puuta että sillä on kyllä ollut ilo tehdä näitä :)

Nyt muuten kaivattaisiin apua: en ole ikinä myynyt mitään tekeleitäni kenellekään ulkopuoliselle ja nyt sain kälyn työkaverilta kysymyksen niistä kodittomiksi jääneistä pöllölapasista ja toinen pari pitäisi tehdä myös tämän toiselle lapselle. Ja haluaisi tietää hinnan tuollaisille. Siis mitä tuollaisista nyt voi pyytää? Langan hinnan nyt saa nopeasti selville, mutta kun eihän millään hinnoittelulla pysty saamaan työlle mitään hintaa. Käly oli nähnyt jonkun myyvän tuollaisia fb:ssä 25 eurolla ja piti hintaa kovana (vaikka oli kyse - käsittääkseni - aikuisten kokoisista).


4 kommenttia:

 1. Aikuisten kokoisista lapasista voisin maksaa 13 - 15 euroa, lasten 11 - 13.
  Mitä vaikeammat tehdä, sen kalliimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdinkin laittaa jo hintapyynnön eteenpäin, mutta osui näemmä aika hyvin yksiin sun mielipiteen kanssa :) Katotaan nyt mimmosen vastauksen saan, huomenna kuulunee jotakin.

   Poista
 2. Nää hinnoitteluasiat on kyllä ihan mahdottoman vaikeita! mun mielestä 15e aikuisten lapasista on tosi vähän, kun kyllähän materiaalitkin tosi nopeesti on jo sen 10e... Mie muuten tarvisin siun spostin, että saisin laitettua sulle sen sukkaohjeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllä tuokin, hinnoittelussa täytyy toki ottaa huomioon käytetty lanka. Eli jos on jotain hintavampaa lankaa, niin ei sellaisia mitenkään voi samalla hinnalla myydä kuin halvemmasta langasta tehtyjä! No näemmä ei ollutkaan tuo sähköposti julkinen :D Sehän on siis blogikaye ( a ) gmail.com. Tässä vähän harmittaa, kun vieläkään en oo saanut tietoa siitä hyväksyttiinkö meikäläisen esittämä hintapyynti vai ei. Löytyi nimittäin toinenkin vaihtoehtoinen koti niille ylimääräisiksi jääneille lapasille ja voisin ne kotiuttaa sinnekin... Mutta eiköhän tämä asia selvinne tämän viikon aikana...

   Poista