torstai 16. tammikuuta 2014

Pipo ystävättärelle syntymäpäivälahjaksi

Kylläpä olikin olevinaan haasteellista miettiä, millaisesta piposta joku mahtaisi pitää. Jännitin hieman sitäkin, mahtaako ystävättäreni ylipäätään pitää pipoja - mutta ajattelin että eiköhän sellaiselle ainakin lenkillä käyttöä ole ellei muuten. Mallin halusin olevan jotakin rentoa, sitten surfasin ankarasti ja sopiva ohjekin löytyi, jota päätin käyttää pohjana.Väriksi valitsin perusvarman harmaan, sen lisäksi että se sopii hyvin minkä värin kanssa vain se päästää mielestäni kuviot parhaiten oikeuksiinsa. Väri oli onnistunut valinta, sillä lahjansaaja kertoikin käyttävänsä paljon juuri mustaa ja harmaata, violettikin olisi kuulemma käynyt. Mutta näin tällä kertaa :) Pipo oli onneksi mieleinen saajalleen ja itsekin ihastuin kyllä kovasti tuollaiseen isoon ja näyttävään palmikkoon. Omaan silmään oli niin kovin kaunis :)

Ihan mälsää että täytyi alkaa kuvaa sumentelemaan, varsinkin kun malli oli niin kovin naurava ja kaunis. Mutta ei auttanut kuin testailla kuvankäsittelyohjelmaa ja vaikka en niin hyvin tule toimeen erilaisten ohjelmien ja laitteiden kanssa, niin onnistuin kuin onnistuinkin :D Miehelle kun näytin tyytyväisenä onnistunutta sumennusta sain kommentiksi "hyi ku pelottava" :DD


2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis pipo! Silloin harvoin kun teen monimutkaisempia palmikoita olen tainut aina valita tumman langan ja ne palmikothan ei sitten näy! Olet osannut valita oivan värin palmikoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. :) Saas nähdä miten palmikot näkyvät tummahkosta lilasta, olisin halunnut toteuttaa punaisella langalla yhden tulevan projektin, mutta haluamaani lankaa ei sitten ollut punaisena. Mutta ainakin toista värivaihtoehtoa (musta) parempi.

      Poista