keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Joululahjaksi sormikkaat ystävättären aviomiehelle

...jälleen tosin jo vuotta aiemman joulun lahja ;) Marraskuussa postasin sormikkaat, jotka annoin ystävälleni syntymäpäivälahjaksi niiden oltua liian pienet henkilölle, jolle ne alunperin oli tarkoitettu. No tässä nyt sormikkaat valmiina oikeassa koossa :) Väri hieman vaihtui, koska lahjansaajalle ei ollut niin väliä minkä väriset sormikkaat olisivat - kunhan olisivat tummat :) Vielä sormikkaat annettuani jouduin avaamaan neljä sormea uudelleen ja pidentää niitä, koska ne olivat hieman liian lyhyet. Sehän sormikkaissa meinaa vähän haasteellista ollakin, että sormien pituudet vaihtelevat niin eri henkilöillä ja jos lanka on joustamattomampaa, niin silloin sormien on oltava juuri oikean pituiset. Näissä käytin lankana Novitan 7-veljestä, kerää joka löytyi kaapista.

Yritin muuten uuden vuoden kunniaksi muuttaa blogin taustakuvaa, mutta en siinä onnistunut. En ole mitenkään erityisen hyvä ystävä tietoteknisten laitteiden kanssa, joten saa auttaa :D Ilmeisesti olisi pitänyt ensin poistaa joitakin koodauksia jostakin (mistä?) ja vasta sitten lähteä valitsemaan malli uudestaan ja sitten halutessana muuttaa haluamaansa taustakuvaa käyttöön. Yritin googlettaa, yritin mukamas joitakin nollauksia tehdäkin, mutta lopputulos oli kyllä floppi. Ja sitten alkoi ärsyttämään, kun käytin tuollaiseen säätämiseen aikaa ihan liikaakin (mielestäni)... :P


2 kommenttia:

  1. Hienot sormikkaat! Miulla oli muuten ihan samanlaisia ongelmia blogin päivittämisen kanssa. Suhrasin tosi pitkään, ennen kuin onnistuin. Taisin lopulta päätyä vain lukemaan ohjeita siitä kuinka tuollainen tausta yleensä ladataan ja samallahan se löytyi se paikka josta vanha poistetaan. Sullakin ilmeisesti on jostakin ladattu pohja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olis hatara muistikuva, että valitsin jonkun valmiin pohjan Bloggerin tarjonnasta ja nytkin löysin kyllä paikan, josta olisin saanut uuden valittua... Mutta se ei vaan suostunut tulemaan näkyviin. Vanha pohja tuntuu olevan jotenkin uuden päällä... Ohjeitakin lueskelin, mutta en kyllä päässyt niilläkään haluttuun lopputulokseen. Mulla nyt tosin ei niin hirveän pitkä pinna ole minkään elektronisen vempainen kanssa ;) Taidan koittaa juhlistaa seuraavaa uutta vuotta sillä uudella pohjalla, tais tulla kiintiö täyteen tälle vuotta sitä säätöä ;)

      Poista