keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Sukat joululahjaksi ystävättären pojalle

Yhdet sukat valmistuivat välillä sinne pukinkonttiinkin, nämä pääsevät jouluna lämmittämään ystäväni pojan varpaita :) Värit olisi ehkä voinut valita vielä suuremmalla kontrastilla, jotta kuvio olisi erottunut paremmin. Luonnossa näistä nyt kuitenkin selvän saa vähän paremmin. Pienten autojen kuvion sain Taitomaan myynnissä olevista sukista.8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitokset kauniista sanoista :) Kiva kuulla, että nämä ovat jonkun silmään kauniit kun itse ehkä pettyi tuohon, että värit eivät erottuneetkaan toisistaan niin paljon kuin olin visioinut :)

   Poista
 2. Suloisia pikkuautoja! Ja kiva nuo värit on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no voisihan nuo tosiaan pahemmatkin olla. Mutta välillä sitä vaan on visioinut jotakin ja sitten ellei lopputulos olekaan täysin visioidun kaltainen, niin ei osaa katsoa lopputulosta irrallaan visiosta. Nyt onneksi on kulunut jo vähän aikaa näiden valmistumisesta, niin visio alkaa unohtua ja näitäkin tulee katsottua ihan erillään siitä. :)

   Poista
  2. Tuo on kyllä niin totta! Jos mielessä on joku juttu ollut ja lopputulema ei olekaan juuri sellainen, niin miun on kyl usein tosi vaikea päästä siitä yli, vaikka lopputulema olisikin muuten hyvä.

   Poista
  3. Mä arvasin että sä ymmärtäisit! :D

   Poista
 3. Kivat!
  Kiitos kommentista! Verkkolehden voit tilata osoitteesta:
  http://www.tekstiiliteollisuus.info/?lang=fi
  Tossuohje löytyy jostain vanhasta lehdestä ja niitä on luettavissa täällä: http://www.tekstiiliteollisuus.fi/index.php?id=58

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täytyypä käydä tsekkaamassa :)

   Poista