torstai 16. lokakuuta 2014

Joululahjaksi sukat kälylle

Kälylleni näytin kerran tavatessamme vuosi sitten tekemiäni kettusukkia, jotka olivatkin liian pienet henkilölle jolle ne oli tarkoitettu. Itse asiassa tästä johtuen samaiset sukat ovat vielä tänä päivänäkin kodittomat :D Ajattelin kyllä tässä kokeilla, josko anopilla olisi sopivan siro jalka niihin mutta se jääpi nähtäväksi...

Kälyni kuitenkin ihastui kettusukkiin ja kyseli voisinkohan mahdollisesti tehdä hänelle sellaiset. Tästä innoituksen saaneena ryhdyinkin tuumasta toimeen ja sain sukat sujautettavaksi pukinkonttiin :) Toivottavasti tällaiset ovat ihan käyttökelpoiset, kun ovat aika paksut (lankana Novitan 7 veljestä). Toisaalta taas hirsimökissä asuessa tällaiset voivat olla ihan tarpeenkin :) Tämä oli kyllä sinänsä aika työvoitto, kun ajattelee että viimeksi ei käynyt niin hyvin näiden kanssa. Näiden kanssa uskon kyllä onnistuneeni, sillä nämä eivät tuntuneet läheskään yhtä tiukoilta kuin viime vuotiset!


6 kommenttia:

 1. Siulta tulee vaan toinen toistaan ihanampia sukkia täällä! Miekin oon haaveillut tuollaisista kettusukista jo kauan, mutta tekemättä ne on vieläkin, kun kirjoneule on niin ketjua tehdä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurkiitokset kauniista sanoista <3 Tänään tarvitsin kauniita sanoja erityisen paljon, on nimittäin ollut todella raskas viikko joka oikein kruunautui tänään. Ymmärrän kyllä tuon aloittamisen vaikeuden, sillä eihän nämä ensimmäisellä kerralla mullakaan ihan nappiin menneet ;) Mutta sulla nyt toki on kokemusta enemmän, eli saattasit hyvinkin onnistua sillä ensimmäisellä kerralla. Ja täytyy muistaa se kirjoneuleen hyvä puoli: se on aika koukuttavaa neulottavaa, kun näkee kuvion muodostuvan ja siitä on helppo laskea paljonko on vielä jäljellä! Senttien kanssa pelatessa joutuu mittailemaan paljon enemmän :)

   Poista
 2. Upeat sukat!Oot kyllä ollut todella ahkera:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Kyllä mä näihinkin sukkiin sain pari viikkoa turhaantumaan, että tiedä nyt siitä ahkeruudesta ;)

   Poista
 3. Ihanat, IHANAT kerrassaan. Ja takuulla lämpimät kun on paksuhko lanka ja kirjoneulekin tekee oman tuplatuntuman neulokseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot kiitokset <3 Maltan tuskin odottaa, että pääsen näkemään nämä kälyn jaloissa. Toivon tosi lujaa että olisivat hänelle täydelliset! Ja totta kyllä että näiden pitäisi kyllä pitää jalat lämpöisinä :)

   Poista