torstai 30. lokakuuta 2014

Huivini mun :)

Niin vain tuli sitten välillä tehtyä itsellekin jotakin, johtuen siitä että työpaikan koulutuspäivän jatkojen päätyttyä joskus aamuyöllä en lähtenyt aiemmin kotiin lähteneen työkaverini luota hakemaan käsityöpussukkaani, jossa oli sen hetkiset projektit ja puikot. Olin kuitenkin KyJy:n puitteissa aloittanut myös tämän huivin itselleni ja niinpä sitten siirryin tekemään tätä välillä ja päätin tehdä sen sitten samaan putkeen valmiiksikin ja jatkaa vasta sitten muiden projektien parissa.

Ideani neulepintaan sain nähtyäni nätin huivin Miss Mii Creations -blogissa. Samalla reseptillä päätin sitten toteuttaa omankin huivini pinnan ja täytyy sanoa että näin normaalisti ilman neulottua huivia kulkevan ihmisen näkökulmasta katsottuna yllätyin miten tällainen lämmittää jopa takin läpi!


8 kommenttia:

 1. Kaunis! Mielenkiintoisen näköinen tuo neulepinta. Mie en osaa olla ilman huivia enään ollenkaan, toki nyt syksyllä on jo töissäkin kylmä, mutta kyllä se huivi kuuluu varustukseen helteelläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä oon kovasti alkanut jo haaveilla jotakin huivia ihan sisätiloihinkin. Oon niin vilukissa, että töihinkään ei meinaa tohtia laittaa mitään vähänkään kevyempää paitaa, kun sitten palelen :D Eli selkeesti huivin paikka ;)

   Poista
 2. Onko tuo liukuvärjätty vai tekeekö silmäni kepposet? Kaunis joka tapauksessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo, eihän se tästä kuvasta ehkä parhaiten näy mutta huomasit kuitenkin! :D On kyllä kaunis väritys, ite tykkään myös :)

   Poista
 3. Kaunis neulepinta!
  Blogeissa vierailu on usein kovin kovin antoisaa, jopa niin että tulee eteen suuren suuri ajan puute =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo on kyllä niin totta :D Nyt Sukkasadon myötä on taas tullut lisättyä blogeja lukulistalle ja voi kun niissä olisikin paljon lueskeltavaa :D

   Poista