maanantai 13. lokakuuta 2014

Sukat itselle :)

Kun aikanaan sain lahjaksi Novitan Sukkalehden, huomasin että siellä oli tällainen kaunis malli. Jokusen tovin langat saivat kaapissakin odotella ennen kuin sitten lopulta rohkaistuin tarpeeksi lähteäkseni kokeilemaan näiden tekoa. Sinänsä en epäillyt ettenkö näistä selviäisi, mutta lähinnä mietin että kuinka ikuisuusprojekti niistä mahtaa tulla. Ja menihän näihin nyt toki tovi jos toinenkin, mutta kuitenkin vielä ihan kohtuullinen aika.

Alku kyllä raastoi hermojani, sillä aluksi en heti huomannut mikäli oli menossa väärin. Kun sitten vauhtiin taas oli päässyt, niin tosi nopeasti sitä jo huomasikin mikäli oli menossa väärin ja pystyi heti korjaamaan. Mutta ensimmäisten kuviorivien aikana muistan kyllä jo melkein hiuksiani raastaneeni päästä, niin tuskastuttavalta tuntui esimerkiksi silmukan tippuminen...

Jokin aika meni siihenkin, että sain aikaiseksi haettua nauhaa näihin, mutta lopulta sitten koitti sekin päivä ja sain sukat käyttökuntoon :-) Nämäkin ovat KyJy-listallani samoin kuin edellisen postauksen liekkisukat.


4 kommenttia:

 1. Apua, miten ihanat! Nää on jostain ohkasesta langasta? Siulla tulee nyt mahdotonta vauhtia valmista! Hyvä apuväline pudonneiden silmukoiden metsästykseen on virkkuukoukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Novitan Kotiväestä... ja ihan näin hurjaa vauhtia ei oo tullut valmista, mutta on vaan jäänyt tuossa jossain välissä vähiin blogin päivittäminen ja nyt sitten oon koittanut kuroa kiinni ;)

   Poista
  2. No siinä sitä onkin tikuttanista ollut! Paljonko näihin meni lankaa? Houkuttais kyllä tehdä tällaiset myös itselle, ne on vaan niin kauniit....

   Poista
  3. Yllättävän nopeesti nämä sai tehtyä, koska sitten kun vain pääsi alkuun niin kuvio oli helppo siinä mielessä että pystyi seuraamaan missä on menossa. Kahdet parit oon nyt näitä tehnyt (toisista en vielä oo postannu kuvaa) ja lankaa meni toiseen pariin 135 g ja toiseen 139 g. Ja on kyllä mahdottoman kaunis malli :)

   Poista