maanantai 1. joulukuuta 2014

Joululahjaksi sukat kälylle

Kälylle tein neutraalilla värityksellä sukat, koska en oikein tiedä hänen värimaustaan. Nämä syntyivät nähtyäni kuvan Taitaentehty-verkkokaupassa. Saatuani nämä alkuun jäin kyllä hieman harmittelemaan, että tuli taas valittua värit joiden välillä ei ole kovin suurta värieroa, niin raidat eivät erotu niin selvästi. Toisaalta neutraaleista väreistä pitävä kaverini ihastui tähän väritykseen, joten ehkä kälynikin pitää sukista ihan tällaisenaan. Itse kaipaan enemmän värejä, mutta kyllä neutraalin värisille sukillekin varmasti paikkansa ja aikansa löytyy :)
2 kommenttia:

  1. Kivan näköiset! Olisko jossain Novitalaisessakin ollut vähän tuon tyylinen malli joskus? Kauniit nuo värit miun mielestä! Mie en itse oikein osaa valita hillittyjä värejä, niin ihastellen aina muiden kauniita harmaa/ruskea/valkoinen -neuleita.

    VastaaPoista
  2. En osaa yhtään sanoa, kun en oo lehteä tilannut. Mutta kiitos, oon itekin jotenkin tosi huono arvioimaan neutraalin värisiä yhdistelmiä, ainakin jos ne on omat tekeleet :D Muiden töitä on aina helpompi ihailla :D

    VastaaPoista