lauantai 29. marraskuuta 2014

Joululahjaksi sukat ystävättären pojalle

Nyt on varmistettu toisenkin ystäväni pojan saavan jouluna lämpöiset varpaat, sillä sain tehtyä valmiiksi toisenkin parin pienempää kokoa olevia sukkia :) Ainakin toisen ystäväni pojan tiedän pitävän villasukista niin paljon, että haluaa villasukat jopa yöksi jalkaansa. Silloin ei sukkia voi liikaakaan olla, koska yhdet parit voisi ihan hyvin olla pelkästään yökäytössä. Toisen ystävän pojan mieltymyksistä en tiedä niin paljon, koska ystäväni ei ole mitään puhunut aiheesta. Kai pitäisi jossakin välissä ihan suoraan kysyä että meneekö mitkään tekemäni jutut käyttöön vai olisiko jotkut muut lahjat mieluisampia... Näissä sukissa on käytetty Novitan 7 veljestä, jonka pelkäsin aluksi olevan liian karkeaa, mutta ystävän palautteen mukaan viime vuotiset sukat ovat olleet ahkerassa käytössä eli uskaltauduin käyttämään samaa lankaa kun sitä oli jäänyt pieniin sukkiin riittävä määrä. Väritkin olivat nyt sitten vihreää ja sinistä, kun sain tietää niiden olevan toisen ystävän pojan lempivärejä :) Ajattelin sitten tehdä toisenkin ystävän pojalle samoilla väreillä, käänsin vain värityksen.

4 kommenttia:

 1. Kivat sukat! Meilläkin villasukat koko perheellä ahkerassa käytössä, myös lapsi nukkuu villasukkien kanssa. Tein juuri vartavasten allakasta unisukat, jos ne sitten auttaisi myös yöllisiä jalkakipuihin.

  VastaaPoista
 2. Jos tuossa oli vain kirjoitusvirhe ja tarkotit alpakkaa, niin se on kyllä aivan ihana pehmoista <3 Sellaisia voisi itsekin kuvitella yöllä pitävänsä. Ehkä. Muuten kyllä kuljen sukat jalassa melkein koko ajan, mutta nukkuessani en ole niitä vielä tottunut käyttämään. Ehkä pitäisi kokeilla joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näköjään tabletti ei hyväksy sanaa alpakka, vaan haluaa väkisin muuttaa sen allakaksi! Voi ärhs sentään! Pitäisi olla tarkempi tän härvelin kanssa! En Miekään nuku sukkien kanssa muullon kuin sillon kun kylmä, mutta lapsi kun ei viihdy peiton alla, niin haluaa sukat kesät talvet :)

   Poista
  2. Heh, itellä kans välillä sanat vääntyy milloin mihinkin muotoon sillon kun kännykällä kirjottaa ;) Mä en ymmärrä miten nukkua ilman peittoa, sehän on nukkumisessa parasta! Oi että, aamulla kun saisi vielä hetkeksi möyriä sinne lämpimään :D

   Poista