torstai 25. joulukuuta 2014

Syntymäpäivälahjaksi lapaset ystävättärelle

Ystäväni joka on omat pöllönsä jo aiemmin saanut, sai sitten uudella mallilla tehdyt lapaset syntymäpäivälahjaksi. Väritkin oli nyt hänelle helpompi valita, kun on aina välillä ollut puhetta väreistä ja on paremmin selvillä toisen mieltymyksestä. On se muuten hassua että vaikka toisen on tuntenut kauan aikaa, niin eipä sitä niin hirveästi tule kiinnitettyä huomiota esimerkiksi toisen värimieltymyksiin. Siinä mielessä käsityöt ovat tuoneet elämään uutta siinäkin mielessä, että oppii tuntemaan toisen mieltymyksiä asioihin :)

Näiden lapasten ohje on julkaistu Ullassa ja kylläpä olikin mukava kertoa mallin synnystä lapaset antaessani. Malliin päädyin ihan oman visuaalisen mieltymykseni vuoksi, sillä tämä malli oli omaan silmääni kaunis. Ja jälleen ystäväni onnistui ilostuttamaan mieltäni kehumalla heti että kylläpä ovatkin sopivat, ihan kuin hänelle tehdyt ;) Onhan tämän saman varmaan moni kuullut, joka on tehnyt jotakin jotakuta varten, mutta kyllä nuo sanat on ainakin omasta mielestäni aina kiva kuulla. Sen paremmin ei toinen voisi ilmaista sitä, että arvostaa sitä että joku on tehnyt jotakin juuri häntä varten :) Kyseinen ystäväni on vielä löysien lapasten vihaaja, joten hän arvostaa senkin vuoksi tosi paljon sitä että hän saa täydellisesti istuvia lapasia. Ja joillakinhan tämä on sitten päinvastoin, että lapasten on pakko olla väljiä, koska halutaan tarvittaessa laittaa vielä sormikkaat lapasten alle :)2 kommenttia:

  1. Vau! Sie oot tehtaillut lapasia reippaasti! Nämä on kyllä kauniit! Ja kyllähän se totta on että on niin mukava saada positiivista palautetta omista käsitöistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, jokuset lapasetkin tuli tehtyä sukkasadon päätteeksi ettei vallan sukiksi mene vain touhu ;)

      Poista