sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Tilauslapaset kaverille

Töissä tapaan ruokatunnilla neuloa ja niinpä sitten työkaverini alkoi tiedustelemaan voisinko tehdä hänelle lämpöiset lapaset. Mustia toivoi. Siitäpä sitten aloin miettimään, että millaiset mustat nyt olisivat sitten lämpöiset, koska normaalit neulotut lapaset päästävät kuitenkin viimaa hieman läpi. Niinpä sitten ehdotin koukuttuja lapasia, koska ne ovat kuitenkin tiivimmät pinnaltaan kuin normaalit neulotut. En tiedä miksen huomannut huovutettuja lapasia siinä ehdottaa. Hän kuitenkin hyväksyi mustan yhditettynä valkoiseen, joten niinpä sitten tein hänelle lapaset tutulla reseptillä :) Olivat sopivat, vaikka kovasti siinä aloin jo epäilemään tekemiäni mittauksia kun käden ympärysmitta oli mukamas sama kuin itselläni, vaikka kyseessä on miespuolinen henkilö. Kyllä ne mittaukset olivat sitten ihan oikein menneet, koskapa lapaset sopivat käsiin kuin niihin tehtyinä ;)


6 kommenttia:

 1. kivat mustavalkoiset tumput!Ja taatusti lämpimät:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitäisi kyllä olla, kun on kaksinkertaista :)

   Poista
 2. Hienot on!
  Joustaako koukuttu kuinka?

  Hankin joskus alennuksesta koukkuamiskoukun, mutta on jäänyt opettelematta tekniikka. Ehkä joskus kun on aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joustaa! Näistä saa kätevästi tehtyä istuvat lapaset (jos sellaisista pitää), koska joustavat kuitenkin. Toki isommalla silmukkamäärällä saa tehtyä tilavammat, jos haluaa jättää sormikasvaran lapasen alle.

   Kannattaa opetella, koska nämä on kyllä käteviä ja nopeita tehdä ja eri väreillä toteutettuna tulee mahdollisuuksia vaikka miten :) Ja voihan tuota pintaakin kuvioida ja tehdä samalla tekniikalla erilaisia pintoja.

   Poista
 3. Tulee mieleen salmiakki! Mitä sie olet tuohon varren alkuun tehnyt? Se näyttää vähän erilaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, totta :D Varressa on nurjaa :) Mun mielestä sillä saa vähän lisää ilmettä näihin :)

   Poista