sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Syntymäpäivälahjaksi sukat isälle

Ensin olin aikonut tehdä isälleni slipoverin syntymäpäivälahjaksi, olin jo alustavasti mallinkin katsellut ja ajatellut sen maustavani jussikuvioilla. En kuitenkaan ollut sitten täysin varma onko sellaiselle käyttöä ja kysyin sitten vielä äidin mielipidettä asiaan. Äiti oli sitä mieltä, että slipoveri jäisi käyttämättä. En tiedä oliko ratkaisu oikea, mutta jätin sitten slipoverin tekemättä. Isäni pitää kyllä liivejä noin muuten ja kauluspaitoja kyllä. Ei kylläkään ole todellakaan vaatetukseensa huomiota kiinnittävä, eikä ole siis kovin tarkka pukeutumisesta - ellei sitten kyseessä ole esimerkiksi juhlat. Päätin sitten tehdä sukat, hieman epäilytti päätyä taas niihin, sillä nämä olivat nyt jo kolmannet puolentoista vuoden sisään ja joululahjaksikin olin jo päättänyt tehdä sukat... No mutta toisaalta villasukkia isäni käyttää ja tein nämä vähän ohkaisemmasta langasta ja uudella värityksellä, niin ovat ainakin taas omanlaisensa. Käytin tällä kertaa lankana Novitan Nallea. Äiti kyllä raportoi myöhemmin, että näitä oli pidetty aika ahkerasti unisukkina ja siitä ovat jo siirtyneet muuhun käyttöön, sillä viimeksi isän käydessä kylässä oli hänellä nämä jalassa ;) Isäni on muuten siitä ihan superihana, että ihan meikäläistä ilahduttaakseen todella usein laittaa jotkut tekemistäni sukista jalkaan tullessaan kylään!

Sukat muuten aluksi näyttivät olevan olevinaan vähän pitkät, mutta en huomannut samaa väljyyttä enää silloin kun näin nämä isälläni käytössä seuraavan kerran. Ehkä sitten tähän vaatimaani sovituskuvaan sukat oli vähän hätäiseen kiskaistu jalkaan (no tämän voi päätellä ehkä muutenkin tästä kuvasta :D)


2 kommenttia:

  1. Kivat raikkaat sukat! Ainahan se ilahduttaa, kun näkee että neuleita pidetään :) nalle on sukkalankana varsin kiva, kun ei ole yhtä paksu kuin seiska veikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut ihan varma tästä väriyhdistelmästä, mutta ihan kiva tuli kyllä. Käytin nimittäin jo varastosta löytyviä lankoja, eikä valinnanvaraa väritykselle hirveästi ollut :D

      Poista