keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Syntymäpäivälahjaksi lapaset ystävättärelle

Ystäväni innostui virkkaamisesta tässä noin puolitoista vuotta sitten pitkästä aikaa, neulomista hän ei uskaltanut ajatella lähteä kokeilemaan. Hän sitten kyseli, että mitä jos hän sittenkin innostuisi neulomaan niin millaiset lapaset olisivat lämpöiset. Laittelin hänelle aina uusia vinkkejä, jos tuli vastaan (kirjoneule - liian vaikea, Ailin lapaset - helppo malli, huovutetut lapaset, koukutut lapaset - ei tarvitsisi edes neuloa) ja luulin että viimeistään noihin koukuttuihin lapasiin hän olisi tarttunut ja innostunut toteuttamaan. Hänen oma ajatuksensa olisi ollut se, että hän olisi ommellut vuoren neulottujen lapasten sisään... Se kuulosti ainakin omiin korviini melkoisen työläältä :D

Huomasin sitten kuukausien vieriessä, että ei hän sitten kovin innokkaasti paneutunut virkkauksenkaan pariin ja ihan pieniä töitä lukuun ottamatta ei ollut pahemmin viettänyt aikaansa käsitöiden parissa. Niinpä sitten päätin tehdä työn ystäväni puolesta ja annoin hänelle syntymäpäivälahjaksi koukutut lapaset. Niiden ulkonäköä hän oli pitänyt kivana ja tiesin hänen haluavan lämpöisemmät lapaset kuin neulotut peruslapaset. Värejä ei ollut hänelle vaikea valita, sillä vaihtoehtoja on vain yksi hänen tapauksessaan. Violetit niistä sitten tuli ja kaveri vaikutti ainakin kovin ilahtuneelta :)


2 kommenttia:

  1. Kauniit ja tosi lämpöisen näköiset! Pitäisi varmaan taas kouluta itsekin, kun nuo on noin kivan näköisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nuo ja värivaihtoehtojahan on vaikka kuinka. Ja kyllähän tietysti koukuttuakin saa aika monella eri mallilla, millä saa halutessaan kans vaihtelua :)

      Poista