keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Blogi henkiin näiden sukkien myötä :)

Julkaisematta on jäänyt joitakin kuvia, mutta uuttakin olen nyt saanut aikaiseksi pyyhittyäni pölyt puikkojen päältä :) Nämä ovat niitä julkaisematta jääneitä kuvia, eli nämäkin menivät samaisen ystävättären tyttärelle joululahjaksi kuin aiemmin julkaistussa kuvassa samalla mallilla tehdyt. Tämä tyttö piti sinisestä, joten hän sai tällaiset farkunsiniset sukat :) Muistan että näitä oli mukava tehdä, sillä näissä käytin 3.0 koon puikkoja, jotka olivat vielä kevyet bambuiset :)


4 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Kiva malli sukissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiiiii ^-^ Kylläpä onkin mukava palata, kun täällä on tuttuja vielä :) Ja kiitos ^-^

   Poista
 2. Jos sinulla on facebook-sivut ja kiinnostaa liittyä JyJy2017, niin voit laittaa minulle viestiä ja laitan sinulle kutsun tulemaan. Kirjoittelin enemmän kommenttiisi blogissani vastaukseksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin vielä näin tietokoneellakin klikkailla sitä linkkiä, mutta tuli vain tekstiksi "Sisältö ei ikävä kyllä ole käytettävissä - Seuraamasi linkki on voinut vanheta tai se saattaa näkyä vain yleisölle, johon et kuulu." ja mietin voisiko tuo ryhmä olla niin salattuna, että sen takia en sitä edes haulla löydä..? Mutta voin laittaa sulle sähköpostia, kiitos :)

   Poista