sunnuntai 17. elokuuta 2014

Paita nimipäivälahjaksi aviomiehelle

Mies toivoi paitaa itselleen, koska hän halusi itselleen vähän erikoisemman paidan ja kertoi että kaupoista ei tahdo löytyä kuin samoja yksivärisiä paitoja eikä niissäkään ole montaa värivaihtoehtoa. Niinpä sitten lupasin yrittää ja haastetta tuli heti siitä, että kaavoja miesten pitkähihaisiin ei meinannut oikein löytyä. Lopulta löysin hyvän t-paidan kaavan ja sitä lähdin sitten soveltamaan, jotta sain pitkät hihat.

Kankaat mies sai itse valita ja hän tykästyi aika erikoiseen kuviokankaaseen. Se yhdistettiin sitten mustaan, jota oli kuviokankaassa ja mies on kyllä tykännyt paidastaan kuin hullu puurosta :D Makuasioistahan ei voi kiistellä, mutta kyllä tuo yhdistelmä miehelleni sopii kaikessa erikoisuudessaan ja hän on kertoillut lähes ylpeänä kun töissä on tullut kommenttia liittyen formuloihin tai Batmanin Jokeriin ;) Ei montaa miehen vaatetta ole kukaan edes huomannut kommentoida, koska harvoin kaupasta ostetut vaatteet kovin erikoisia ovatkaan. Mutta tästä sitten seurasikin se, että tuli lisää paitapyyntöjä :D Toinen paita on jo lähes valmis, mutta sitten kyllästyin oman halppisompelukoneeni kiukkuiluun ja olen nyt päättänyt, että kokeilen tässä välissä äidin vanhaa vanhaa rautarunkoista Singeriä ja katson onko koneella väliä. Eli kun seuraavan kerran käyn vanhempieni luona täytyy ottaa tuo keskeneräinen projekti joukkoon ja saattaa se päätökseensä :)


4 kommenttia:

 1. Tosi makee! En kyllä ihmettele että miehesi on jo lisääkin paitoja pyytänyt. Ja luultavasti sillä ompelukoneella on iso merkitys. Mie ompelen myös ne harvat pistoni tuollaisella halpiskoneella, jos enempää ompelisin, niin yrittäisin varmaan metsästää jostain käytetyn ja toimivan koneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joku käytetty ja toimiva olis kyllä unelma, koska en uskalla tässä vaiheessa ainakaan panostaa mihinkään kovin kalliiseen... :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Mies tykkää tällaisista ja sen vuoksi onkin moittinut kaupan paitoja, kun eivät kuulemma ole olleet sopivasti istuvia :P

   Poista