maanantai 12. elokuuta 2013

Hääpäivälahja aviomiehelle

Onhan tämä tällainen hyvin pieni lahja, mutta toisaalta pakko myöntää että monta vuotta on mennyt niin että eipä ole merkkipäivää paljon tullut juhlistettua - jotenkin sitä on niin helppo vaan mennä rutiinilla, että monesti unohtuu pysähtyä merkkipäivinä ja juhlistaa niitä jotenkin. Ajattelin että voihan sitä aloitella ihan pienillä muistamisilla ja sitten sitä varmaan innostuu jatkossa kehittelemään ihan jotakin suurempaakin merkkipäiviksi. Pipo ainakin istuu täydellisesti ja väri on käyttäjälleen mieleinen, joten kyllä ainakin käyttöön menee - ja kun mies pitää pipoa jo vähänkin viileämmistä lähtien. Tarkoitus oli tehdä ihan peruspipo, joka istuisi mukavasti päähän. Lankana Novitan 7 veljestä.


2 kommenttia:

  1. Onhan se rakkaudella tehty lahja, niitä ei kaupasta saa. Peruspipot ne taitaa miehille ollakin mieluisimmat, turhan hienot jää helposti käyttämättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja onneksi mies kyllä tuntuu arvostavan sitä, että teen käsin - eli uskon kyllä silloin itsetehdyn lahjan olevan ihan osuva. Vielä tosin tekemättä jo viime joulukuussa lupaamani joululahja eli neulepusero... Ja kun vielä tälle vuotta tulossa hänen syntymäpäivänsä ja jouluna olisi kiva muistaa... ja kun toiveita on jo esitetty niin ei sitten viitsisi mitään ostettua hankkia lahjaksi. Kinkkistä :D Mutta tuo on kyllä niin totta, että mitkään kovin hienot mallit eivät tunnu "perusmiehille" kelpaavan, vaikka niitä ihan miehille suunnattuja monimutkaisiakin malleja riittää. Mutta :D Kun ei kyllä monet miehet tunnu pitävän niistä koristeellisemmista malleista :P

      Poista