torstai 9. toukokuuta 2013

Ensimmäinen joululahja tonttutehtaalta :D

Aloitin neulontaharrastukseni viime marraskuussa joululahjojen tehtailulla ja huomasin, että sellaisella aikataululla homma meinasi mennä hieman urakoinnin puolelle... joten päätin vakaasti että heti tammikuusta aloittaisin seuraavien joululahjojen valmistamisen, ettei tarvitsisi tehdä sitten kaikkea hirvellä kiireellä. Näin ei nyt ole ihan käynytkään kun ollaan jo toukokuussa, mutta olen silti ihan tyytyväinen että olen saanut edes jotakin jo valmiiksi pukinkonttiin.

Ystävättäreni tytär tulee saamaan nämä villasukat joululahjaksi ja toivon kovasti hänen niistä pitävän. Itse ainakin näin näissä jotakin "peppipitkätossumaista" ja se saattaisi vedota hänen ikäiseensä - enkä usko että hänellä vielä on tällaisia pidempivartisia sukkia ja nehän ovat tällä hetkellä aika suosittuja varsinkin nuorten keskuudessa... ja värejäkin käytetään tällä hetkellä mielestäni aika rohkeasti. Ja pakko myöntää että vaikka itse yleensä arastelen kovin väririkkaita luomuksia, niin nämä olivat kivat omaankin silmääni. Tai sitten värisokeus iski tekovaiheessa ;)

Ohje tällaisiin löytyi Novitan uusimmasta (eli eikö se ole nyt sitten vuoden 2012?) sukkalehdestä.
2 kommenttia:

  1. Supersöpöt ja varmasti pienen tytön mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ehdin tässä välissä jo hieman vakoilla lisää kaverini makua ja jotenkin vahvistui sellainen tunne, että nämä sukat löytävät hyvän kodin sieltä minne olin ne ajatellutkin kotiuttaa :)

      Poista